Éjszakai kékfény-szűrő,
alvássegítő monitorszemüvegek

Monitorszemüvegek az éjszakai kijelzőhasználathoz

gyors elalvás, magas szintű kékfényvédelem

Az éjszakai kékfényvédelem a mindennapokban kulcsszerepet tölt be. Sötétedéskor szervezetünk melatonint kezd el termelni, ami az elalvásért és a pihentető alvásért felelős hormon. A melatonintermelődés sötétben a leghatékonyabb, fény hatására csökken az intenzitása.

Gyakran érezheted te is egy-egy esti filmezéskor, hogy bár már égnek a szemeid a kijelzőtől, azonban a kékfény annyira éberen tart, hogy mégsem kapcsolod ki a készüléket és végignézed azt az utolsó évadot a sorozatból.

Az éjszakai NYSA szemüvegek sárga lencséi segítik a melatonintermelődést, ezzel előidézve a gyors álomba merülést és a pihentető alvást. A zavaró éjszakai fények, illetve kijelzők használata többé nem befolyásolhatja az alvásod minőségét.

Mi ellen jók az éjszakai monitorszemüvegek?

Alvászavarok

A lefekvés előtti kijelzőhasználat nehezíti az elalvást és növeli az alvászavarok kockázatát.

monitorszemuveg_kekfeny-szuro_szemuveg_red-eye

Szemfájdalom

A kijelző előtt töltött hosszú idő következtében a szem elfárad, kiszárad, majd égő fájdalom lép fel.

Fejfájás

A kékfénynek való kitettség hatására homlok-, illetve tarkófájdalom jelentkezhet.

Rövidlátás

A hosszútávú, folyamatos kijelzőhasználat könnyedén rövidlátást eredményezhet.

Aludj el könnyedén!

Éjszakai Nysa monitorszemüvegeinket arra terveztük, hogy segítsenek az elalvásban és a pihentető alvásban. A sárga lencse a kékfény teljes spektrumát szűri, emiatt használata csak lefekvés előtt ajánlott.

Extra kékfény elleni védelem, prémium anyagok

Éjszakai Nysa lencséinket több gyártó termékével is összehasonlítottuk, azonban az eredmény mindig ugyanaz volt. A lencséket erős kék lézerrel megvilágítva jól látható, hogy még az egyszerű olvasószemüvegen gond nélkül áthatol a kis hullámhosszú, nagy energiájú kék fény, addig a Nysa éjszakai lencse ezeket a fényeket gyakorlatilag megsemmisíti

Kérdésed van?

Ebben az évben várhatóan 2500 órát fogsz kijelzők előtt tölteni.

Tedd ezt az időt fájdalommentessé!