Nappali kékfény-szűrő
monitorszemüvegek

Monitorszemüvegek képernyő előtti munkavégzéshez

Szemfájdalom nélküli kijelzőhasználat egész nap

A telefon, a számítógép és a TV életünk szerves részei, ám kedvenc készülékeink kijelzői káros hatású kékfényt bocsátanak ki. A folyamatos kékfénynek kitett szemek védelem nélkül különös veszélyben vannak.

Te is biztosan tapasztaltál már égő szemfájdalmat vagy görcsös fejfájást egy hosszabb számítógép előtt töltött nap után. Szemünk alapvetően a természetes mennyiségű kékfényre van beállítva, ami a napban is megtalálható, azonban a monitorok felborítják ezt a törékeny egyensúlyt.

A NYSA szemüvegek felveszik a harcot a kékfény káros hatásaival szemben, kordában tartják annak mennyiségét és megvédik a szemed az ártalmas sugaraktól.

A kijelzők okozta problémák

monitorszemuveg_kekfeny-szuro_szemuveg_red-eye

Szemfájdalom

A kijelző előtt töltött hosszú idő következtében a szem elfárad, kiszárad, majd égő fájdalom lép fel.

Fejfájás

A kékfénynek való kitettség hatására homlok-, illetve tarkófájdalom jelentkezhet.

Rövidlátás

A hosszútávú, folyamatos kijelzőhasználat könnyedén rövidlátást eredményezhet.

Védd meg a szemed a kékfény káros hatásaitól stílusosan!

Nappali Nysa montiorszemüvegeinket arra terveztük, hogy egész nap védjenek téged a monitorod és a telefonod káros sugaraitól. Ezek a monitorszemüvegek csak a szemre már káros mennyiségű kék fényt szűrik ki, a napközbeni éberséghez elengedhetetlen mennyiségű kékfényt átengedik, ezzel egyszerre megőrizve a produktivitásod és a szemed egészségét. 

Maximális kékfényvédelem, prémium anyagok

Nappali Nysa lencséinket több gyártó termékével is összehasonlítottuk, azonban az eredmény mindig ugyanaz volt. A lencséket erős kék lézerrel megvilágítva jól látható, hogy még az egyszerű olvasószemüvegen gond nélkül áthatol a kis hullámhosszú, nagy energiájú kék fény, addig a Nysa nappali lencse ezeket a fényeket szinte teljes mértékben szűri.

Kérdésed van?

Ebben az évben várhatóan 2500 órát fogsz kijelző előtt tölteni.

Tedd ezt az időt fájdalommentessé!